Mozgó Mozi

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2018. február 22.
16:30

Kategóriák


☆☆☆ MOZI ☆☆☆
჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻

★16:30 Ősember★
(6 éven aluliak számára nem ajánlott)

Nick Park, az Oscar-díjas rendező legújabb alkotásában visszarepülünk az időben. Az őskorban a bátor Dug meggyőzi barlanglakó törzse tagjait, hogy vegyék fel a kesztyűt Nooth fejedelemmel és Bronzkor Várossal szemben.

★18:30 Valami Amerika 3.★
(12 éven aluliak számára nem ajánlott)

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? 


★20:30 A szabadság ötven árnyalata★ 
(18 éven aluliak számára nem ajánlott)

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott.
Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forgatókönyvet Niall Leonard írta James regénye alapján.