Ray Cooney – John Chapman: NE MOST, DRÁGÁM! – A görcsös férfivágyak és a női könnyűvérűség komédiája – Veres1Színház

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 2017. május 13.
19:00

Kategóriák


Jegyek online: https://www.jegy.hu/program/cooney-chapman-ne-most-dragam-79288

Ray Cooney – John Chapman
NE MOST, DRÁGÁM! – A görcsös férfivágyak és a női könnyűvérűség komédiája 

Főszerepben: Csonka András és Hujber Ferenc.

Szeretők, nercek, hiányosan öltözött hölgyek szekrénybe rejtve – mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol különös adás-vétel zajlik.

A nercbunda a női szívek és vágyak régóta ismert tartozéka. Gilbert (Hujber Ferenc), az élvhajhász üzletember és felfújt hólyag a hódítás reményében cselhez folyamodik- nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, a gyönyörű sztriptíztáncosnőnek. Az akció akadálya egyedül Janie férje, aki gyanakodna felesége tízezer fontos,vadonatúj bundájának láttán. Az események felpörögnek. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, sőt igyekszik rávenni Janie férjét, hogy ő vásárolja meg a páratlan ruhadarabot az ár tizedéért. Gilbertnek semmi sem drága nyélbe ütni az üzletet. Ám, hogy a luxusnerc ára a csalások és lebukások okozta félelmek miatt a végén már csupán századába kerül, arra még a sokat látott üzlettárs, Arnold (Csonka András) sincs fölkészülve. Gilbert és Arnold a téboly szélén állnak, és tanácstalanul nézik, amint Janie megválik minden ruhájától és ragaszkodik hozzá, hogy nerc nélkül nem hagyja el az elegáns szőrmeszalont.
Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak
a hölgyekről le- és felkerülő
különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák…

A szerzőpárosból Ray Cooney régi ismerősünk. A miniszter félrelép című vígjátéka nagy sikert aratott úgy a színházakban, mint a filmvásznon.

Előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=FXqfJ5mk5h0&authuser=1

 
Szereplők: 
ArnoldCsonka AndrásGilbertHujber Ferenc, SueMolnár SzilviaMiss TipdaleSteinkohl ErikaJanieMiklós KrisztaHarryPál TamásMrs. FrenchamSzilágyi AnnamáriaFrencham FregattkapitányVenyige SándorMaudeZorgel EnikőMr. Lawson Gerner CsabaMiss WhittingtonHolczinger Szandra
 

Díszlet-Jelmez: Molnár Szilvia                                  Rendező: Venyige Sándor

*************************************************
Időpont:
2017. május 13. 19:00 
Jegyár: 2.900 Ft
(csoportos kedvezmény 10 főtől: 10 %)
Az előadásra interneten is lehet jegyet váltani a jegy.hu oldalán keresztül.
Jegyvásárláskor Erzsébet- és Edenred-utalványokat is elfogadunk.